Over ons

Geschiedenis

In 1945 begon A. Stavenuiter een kaskitbedrijf en hield zich bezig met het beglazen, kitten en repareren van kassen. In de loop der jaren kwamen ook zijn zonen in het bedrijf werken en werden de werkzaamheden uitgebreid. Zo werd de basis gelegd van het huidige bouwbedrijf dat momenteel een breed scala van werkzaamheden uitvoert.

 

 

Heden

Stavenuiter bv wordt momenteel geleid door Ton Stavenuiter.
Samen met een vaste groep gemotiveerde medewerkers voeren wij de werkzaamheden uit.
We kunnen voor u het gehele traject verzorgen van ontwerp tot oplevering van uw specifieke bouwwerk. Uiteraard zijn we aangesloten bij Bouwend Nederland en Bouwgarant, zodat uw opdracht in goede handen is.

In de 75 jaar dat het bedrijf bestaat hebben we een grote vaste klantenkring opgebouwd waarvoor wij de meest uiteenlopende opdrachten hebben mogen uitvoeren.
Hierdoor is er binnen ons bedrijf op een breed gebied kennis aanwezig voor het uitvoeren van al uw bouwplannen die kunnen variëren van klein tot groot.
Doordat wij zelf beschikken over goed geoutilleerde werkplaatsen op gebied van metaal- en houtbewerking kunnen we onze opdrachten goed voorbereiden en desgewenst prefab maken.